Over mij

Ik ben Jurjen Nienhuis en werk meer dan 5 jaar op het gebied van business intelligence. Ik gebruik data om tot goed gefundeerde beslissingen te komen.

Sinds 2018 ben ik zelfstandige onder de naam Het Digitale Brein. Dit ‘brein’ helpt organisaties om op data gebaseerde keuzes te maken. Sinds mijn jeugd heb ik een fascinatie voor alles wat met techniek te maken heeft. Van jongs af aan deed ik al proefjes en speelde ik graag op de computer. Toen ik een keer in de Kijk las over programmeren en websites maken, was ik verkocht en heb ik de computertechniek niet meer losgelaten.

In 2008 ben ik Business & IT gaan studeren aan de Universiteit Twente. In deze studie vond ik een mooie combinatie van informatica en bedrijfskunde, waarbij je leert om techniek in te zetten binnen organisaties. In 2014 heb ik de mastertitel Business Information Technology behaald.

Vanaf 2015 ben ik mij voornamelijk gaan richten op data-analyse, eerst in de rol als IT-Auditor bij BDO. Als auditor is adviseren helaas lastig. Om organisaties echt verder te kunnen helpen heb ik besloten om zelfstandige te worden. Dat doe ik met veel plezier. Ik ben pas tevreden als organisaties meer grip krijgen op hun processen, waardoor de resultaten meetbaar beter worden. Wil je zelf ook meer grip krijgen op je processen en hier meer informatie uit halen? Neem dan even contact op.