Diensten

Business Intelligence

Processen worden steeds ingewikkelder. Je hoort dat het niet goed gaat, maar weet niet wanneer, hoe of waarom. Er zijn stappen toegevoegd,  overgeslagen of opnieuw uitgevoerd. Er is geen enkele medewerker meer te vinden die alle type processen kent en in de gaten kan houden. Wil je overzicht krijgen en zelf aan het roer zijn? Zoek niet verder.

Geen overzicht

Worstel je met het draaiende houden en overzicht hebben over de processen? Je bent niet de enige.

Er zijn heel veel organisaties die gewoonweg niet weten wat er allemaal gebeurt. Het zou zomaar kunnen dat je daardoor de klant niet goed bedient of niet voldoet aan wet- en regelgeving.

Continue monitoring

Ik help bij het zo snel mogelijk verkrijgen van overzicht. Allereerst ga ik op basis van interview na waar de pijnpunten liggen. Vervolgens zal ik voorstellen met welke prioriteit de pijnpunten onderzocht moeten worden.

Op basis van business intelligence maakt ik de pijnpunten tastbaar. In een mooi dashboard of rapportage kun je visueel zien wat aan de hand is en vinden we de figuurlijke speld in de hooiberg.

Nadat we de oorzaken hebben gevonden, zullen we de oplossingen moeten bepalen en doorvoeren. Vervolgens blijven we de processen 24 uur per dag, 7 dagen per week automatisch in de gaten houden.

Zelf aan het stuur

Na het verbeteren, zullen de processen beter doorstromen. Doordat je continue overzicht hebt is de organisatie in staat om zelf het overzicht te houden. Hierdoor is de organisatie zelf weer aan het stuur. Het Digitale Brein inhuren als data specialist is daarom ideaal bij het verbeteren en het overzichtelijk maken van processen.

Meer informatie?

Meer informatie over data- en procesanalyse? Neem contact op.